foto: sbsport.ro

CSM Mediaș primește vizita celor de la BC Athletic Constanța, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În etapa precedentă, Nicoară&Co s-au impus pe terenul celor de la CSM Tg. Jiu, scor 98-80. Echipa din Constanța a cedat la limită pe propriul teren, în fața celor de la CSM Galați, scor 74-75. Înaintea acestei confruntări, echipa noastră se află pe ultimul loc al podiumului cu patru victorii și o înfrângere, în timp ce constănțenii ocupă locul 5 cu 2 victorii și trei înfrângeri.

„Jocul va fi unul de luptă. Echipa din Constanța are câțiva jucători de calitate în lot, așa că trebuie să fim concentrați de la început până la sfârșit. Sprijinul fanilor din Mediaș ne oferă un avantaj și ne inspiră să jucăm cât mai bine, așa că vă așteptăm la meci să ne susțineți. Vom face tot posibilul să facem un spectacol grozav și să obținem victoria”, a declarat jucătorul Jacob Gibson înaintea partidei.

Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș este programată vineri, 15 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, intrarea fiind liberă.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.