foto: Istvan Bertalan

Întâlnim CSM Galați în ultima etapă a turului Ligii Naționale de Baschet Masculin, Grupa B. Confruntarea din Sala Sporturilor Dunărea Galați este programată sâmbătă, 23 noiembrie, cu începere de la ora 18.00.

Cele două formații se află la egalitate de puncte, cu 5 victorii și o înfrângere, ambele echipe cedând pe terenul celor de la CSO Voluntari. Așadar, câștigătoarea acestei partide își va consolida locul secund al clasamentului Grupei B.

Ambele formații vin după victorii, echipa din Galați impunându-se pe terenul celor de la CSM Focșani, scor 84-59, în timp ce echipa pregătită de Mihai Popa s-a impus pe teren propriu în fața celor de la BC Athletic Constanța, scor 93-80.

Pentru echipa noastră urmează o perioadă foarte încărcată. După partida de la Galați, Nicoară&Co primesc vizita celor de la Dinamo București, în turul secund al Cupei României. Weekend-ul viitor vom întâlni în deplasare CSM Focșani, urmând ca apoi să jucăm returul Cupei la București.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.