CSM Mediaș s-a impus pe terenul celor de la CSM Tg. Jiu, scor 98-80 , într-o partidă ce a contat pentru etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Confruntarea din Sala Sporturilor Tg. Jiu a început sub semnul echilibrului, gazdele distanțându-se apoi pe tabela de marcaj, reușind să câștige primul act cu scorul de 24-17. Echipa noastră a reușit să revină în sfertul secund și a redus din handicap, scorul pauzei fiind 43-42.

Băieții noștri au ieșit foarte montați de la cabine, începând penultimul act al confruntării cu un run de 9-0. Reușim un sfert trei foarte bun și preluăm conducerea pe tabela de marcaj, scor 72-56, cu zece minute rămase din meci. Ultimul act a aparținut tot echipei noastre, care s-a impus cu scorul de 98-80.

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al echipei noastre cu 27 de puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Jacob Gibson a reușit 19 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive. Nikola Siladji a terminat partida cu 18 puncte și 5 recuperări.

Pentru echipa noastră, urmează jocul de pe teren propriu cu BC Athletic Constanța. Confruntarea este programată vineri, 15 noiembrie, cu începere de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.