După o pauză de aproximativ o lună, reîncep partidele din Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa noastră se va deplasa pe terenul celor de la BCM U Pitești, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a din Grupa Galbenă. Confruntarea din Sala Sporturilor Trivale este programată duminică, 1 martie, cu începere de la ora 18.30.

Piteștenii se află pe prima poziție a clasamentului Grupei Galbene, cu trei victorii, la egalitate de puncte cu SCM U Craiova. De partea cealaltă, Nicoară&Co ocupă locul 4 al clasamentului cu o victorie și două înfrângeri.

Acesta va fi primul duel între cele două echipe. BCM U Pitești a evoluat în prima parte a sezonului în Grupa Valorică A, acolo unde s-a clasat pe ultimul loc, cu 2 victorii și 12 înfrângeri. Echipa din Trivale s-a întărit, efectuând mai multe schimbări la nivelul lotului. Cameron Rundles, Tony Bishop și Nikola Gajic au sosit la Pitești în perioada decembrie-ianuarie. Malique Trent s-a alăturat piteștenilor în cursul acestei săptămâni.

Echipa pregătită de Mihai Popa și Dan Popa nu a efectuat nici un extra transfer în acest sezon competițional.

„Avem un test important în primul meci de la revenirea după o lungă perioadă de pauză. Un start bun va fi foarte important pentru noi, echipa din Pitești având mulți jucători de calitate în lot. Faza defensivă și recuperările vor fi cruciale pentru noi dacă dorim să ne întoarcem acasă cu un succes.”, a declarat jucătorul echipei noastre, Jacob Gibson.

Confruntarea din Sala Sporturilor Trivale va fi oficiată de Alexandra Stan, Andrei Bădilă și Alexandru Ivan, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind domnul Anton Cuțov.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.