CSM Mediaș și-a măsurat forțele cu deținătoarea Cupei României, U-BT Cluj-Napoca. Partida de verificare de ieri, 22 februarie, s-a încheiat cu scorul de 92-73 în favoarea clujenilor.

Debutul confruntării a fost unul echilibrat, primul sfert fiind câștigat de echipa noastră cu scorul de 23-22. Clujenii au preluat conducerea jocului în actul secund, intrând la cabine cu un avantaj de 7 puncte, scor 47-40. După revenirea de la cabine, gazdele s-au desprins pe tabela de marcaj, având 23 de puncte înaintea actului devisiv. Băieții noștri au redus din handicap în ultimul act, scorul final al confruntării fiind 92-73.

Echipa noastră a avut o rotație scurtă la Cluj-Napoca, Radu Vrîncian și Daniel Banciu fiind la București, la turneele de 3×3.

Aceasta a fost ultima partidă de verificare a echipei noastre. CSM Mediaș se va deplasa weekend-ul viitor pe terenul celor de la BCM U Pitești, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a Grupei Galbene din Liga Națională de Baschet Masculin.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.