CSM Mediaș primește vizita celor de la CSM Focșani, într-o partidă contând pentru etapa a doua din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea este programată vineri, 31 ianuarie, cu începere de la ora 20.00, intrarea fiind liberă.

Echipa noastră vine după o înfrângere usturătoare pe terenul celor de la CSO Voluntari, scor 76-113. De partea cealaltă, echipa din Focșani a debutat în faza a doua în fața unui adversar din prima grupă valorică, SCM U Craiova, cedând cu scorul de 76-101.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în actuala ediție de campionat. În partida de debut a Ligii Naționale, Nicoară&Co s-au impus la Mediaș cu scorul de 96-81. În partida retur, băieții lui Mihai Popa au avut o evoluție modestă, cedând cu scorul de 49-70.

Jucătorul echipei noastre, Stefan Nikolic, a vorbit înaintea duelului de vineri și spune că echipa sa are nevoie de un joc bun, pentru a demonstra că a fost doar o zi proastă la Voluntari.

„Este un meci foarte important pentru noi, în special după înfrângerea usturătoare de weekend-ul trecut de la Voluntari. Trebuie să ne redresăm și să arătăm tuturor că a fost doar o zi proastă pentru noi. Echipa din Focșani a făcut unele modificări în lot față de ultimul joc și va trebui să ne concetrăm 40 de minute dacă dorim să obținem victoria. Jucăm acasă și alături de fanii noștri, avem o oportunitate bună de a obține prima victorie în faza a doua a campionatului.”, a declarat Stefan Nikolic.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.