Foto: Istvan Bertalan

CSM Mediaș se deplasează pe terenul celor de la CSO Voluntari într-o partidă contând pentru prima etapă a fazei secunde din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea este programată sâmbătă, 25 ianuarie, cu începere de la ora 18.30.

În prima fază, echipa din Voluntari s-a impus în ambele confruntări, scor 85-72, respectiv 85-83, terminând pe primul loc al Grupei B. Se anunță un duel atractiv și dificil. Formația pregătită de Mihai Popa a terminat prima fază a LNBM cu trei victorii consecutive.

Din Grupa Galbenă fac parte SCM U Craiova, BCM U Pitești, CSO Voluntari, CSM Mediaș, CSM Galați și CSM Focșani. Așadar, șase echipe încep lupta pentru primele două locuri ale clasamentului care asigură prezența în play-off.

Confruntarea de sâmbătă va fi oficiată de Alin Faur, Alexandru Ivan și Matei Bănică, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind Mihai Caraion.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.