CSM Mediaș și SCM U Craiova se întâlnesc în etapa a 3-a din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș este programată miercuri, 5 februarie, cu începere de la ora 18.00.

Echipa antrenată de Mihai Popa și Dan Popa vine după un succes pe teren propriu, în fața celor de la CSM Focșani, scor 93-87. De partea cealaltă, echipa din Bănie are un început bun în faza a doua a campionatului, reușind două victorii, în fața celor de la CSM Galați, respectiv CSM Focșani.

Craiovenii sunt liderii grupei cu două victorii din tot atâtea meciuri, în timp ce echipa noastră se află pe locul 4 cu o victorie și o înfrângere.

„Este bine că suntem apți fizic și suntem sănătoși. Așteptăm confruntarea cu Craiova, care o să fie foarte deficilă, probabil este cea mai bună echipă din grupa noastră. Este o partidă în care nu avem nimic de pierdut, jucăm în fața propriilor fani și dorim să practicăm un baschet cât mai bun.”, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Jucătorul echipei noastre, Titus Nicoară, consideră că deși plecăm ca și outsideri, echipa va face tot posibilul să producă surpriza.

„Craiova este o echipă experimentată, cu jucători foarte valoroși care și-au făcut un nume în campionatul nostru. Va fi un meci în care treuie să ne ridicăm nivelul de intensitate cât mai aproape de al adversarilor și să oprim principalii lor shooteri. Chiar dacă plecăm ca și outsideri, jucăm acasă și vom face tot posibilul să producem surpriza.” a declarat căpitanul echipei, Titus Nicoară.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.