CSM Mediaș a cedat pe teren propriu, scor 88-92, în fața celor de la SCM U Craiova, la finalul unui joc foarte disputat. Tehnicianul echipei noastre, Mihai Popa, a tras concluziile după acest duel.

„A fost un meci disputat, știam de calitatea individuală a jucătorilor de la Craiova. Din păcate pentru noi, și-au demonstrat valoarea și în acest meci. Vreau să felicit băieții pentru intensitatea pe care au arătat-o pe tot parcursul jocului, s-au luptat pentru fiecare minge și nu au cedat în niciun moment, au crezut până la final. Din păcate, astăzi noi am pierdut, dar mergem înainte și există lucruri îmbucurătoare. Ne bucurăm foarte mult pentru publicul de la sală și le mulțumim. A fost o atmosferă foarte frumoasă și plăcută baschetului.”, a declarat Mihai Popa.

Vă dă încredere prestația de astăzi pentru ceea ce urmează?

„Da, ne dă încredere. Va urma o perioadă destul de lungă de pauză competițională. Trebuie să ne refacem, să strângem rândurile pentru că o să urmeze meciuri cu aceeași intensitate, cu echipe foarte bune și trebuie să demonstrăm pe teren că putem câștiga.”, a adăugat tehnicianul.

Campionatul se va întrerupe timp de aproape o lună, datorită jocurilor echipei naționale. În următoarea partidă din Liga Națională de Baschet Masculin echipa noastră se va deplasa pe terenul celor de la BCM U Pitești, la începutul lunii martie.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.