După câteva zile de pauză, băieții pregătiți de Mihai Popa și Dan Popa vor relua mâine, 13 februarie, pregătirile pentru faza a doua a Ligii Națonale de Baschet Masculin. În acest moment, campionatul este întrerupt din cauza jocurilor echipei naționale.

În această pauză competițională echipa noastră va disputa două partide de verificare. Prima confruntare este programată marți, 18 februarie, cu începere de la ora 18.00, în Sala Sporturilor Mediaș. CSM Mediaș va disputa un meci de pregătire cu selecționata de jucători americani liberi de contract – Overseas Scouting Combine.

În cel de-al doilea joc de verificare, Nicoară&Co vor întâlni o echipă puternică a campionatului românesc, U-BT Cluj-Napoca. Confruntarea cu deținătoarea Cupei României este programată sâmbătă, 22 februarie, la Cluj-Napoca.

Actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin se va relua la începutul lunii martie, echipa noastră urmând să întâlnească în deplasare pe BCM U FC Argeș Pitești.

În altă ordinde de idei, reprezentativa României va disputa două jocuri din campania de calificare pentru EuroBasket 2021. Tricolorii se vor duela cu campioana mondială Spania, joi 20 februarie, la Cluj-Napoca. Apoi, băieții lui Tudor Costescu vor întâlni Israelul, la Tel-Aviv.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.