Foto: Istvan Bertalan

CSM Mediaș se impune pe terenul celor de la CSM Galați, scor 85-72, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În urma acestui rezultat, echipa noastră urcă pe locul secund al clasamentului.

Gazdele au început confruntarea cu un run de 5-0, însă Gibson și Nicoară reușesc egalarea. Actul inaugural a fost unul echilibrat, încheiat cu scorul de 22-21. Sfertul secund s-a desfășurat în aceeași notă, echipa noastră având un avantaj de două puncte la pauza mare a confruntării, scor 37-35.

CSM Galați a început în forță sfertul trei al confruntării, însă echipa noastră a reușit să revină și să preia conducerea pe tabela de marcaj, scorul la jumătatea actului fiind 44-51. Gălățenii au reușit să revină, scorul înaintea ultimelor zece minute de joc fiind 61-60. Actul decisiv al confruntării a fost unul foarte echilibrat, echipa noastră reușind să se distanțeze la 5 puncte pe tabela de marcaj, scor 75-70, cu 2 minute și jumătate rămase din meci. Nikolic și Nicoară au majorat avantajul la 11 puncte, cu un minut și 30 de secunde înaintea finalului. Băieții noștri au gestionat bine finalul de meci, obținând o victorie foarte importantă.

Cel mai bun jucător al echipei noastre a fost Jacob Gibson cu 20 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Titus Nicoară și Stefan Nikolic au marcat câte 13 puncte, urmați de Octavian Popa Calotă și Nikola Siladji cu câte 12 puncte.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.