foto: sbsport.ro

CSM Mediaș primește vizita celor de la CSM Galați, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ultima din prima fază a competiției. Confruntarea este programată sâmbătă, 18 ianuarie, cu începere de la ora 17.00.

Echipa pregătită de Mihai Popa și Dan Popa vine după un succes fără probleme pe terenul celor de la BC Athletic Constanța, scor 88-64. De partea cealaltă, gălățenii s-au impus pe teren propriu în fața celor de la CSM Focșani, scor 99-94.

În tur, echipa noastră a reușit să se impună pe terenul celor de la CSM Galați, scor 85-72. Ambele echipe sunt deja calificate în Grupa Galbenă, însă această partidă contează pentru locul secund al clasamentului. În cazul unei victorii, Nicoară&Co vor termina prima fază pe locul secund al clasamentului.

Confruntarea de sâmbătă va fi oficiată de Bogdan Podar, Istvan Bertalan și Tiberiu Șerbulea, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind Mihai Caraion.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.