foto: Istvan Bertalan

CSM Mediaș se deplasează pe terenul celor de la BC Athletic Constanța, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, penultima a primei faze. Confruntarea este programată sâmbătă, 11 ianuarie, cu începere de la ora 17.00.

Elevii pregătiți de Mihai Popa vin după un succes pe teren propriu, în fața celor de la CSM Tg. Jiu, scor 99-79, în timp ce echipa din Constanța a cedat pe terenul celor de la CSM Galați, scor 64-76. În partida tur, disputată la Mediaș, echipa noastră s-a impus cu scorul de 93-80.

„Va fi o partidă foarte dificilă. Athletic Constanța este o echipă foarte bună, cu tineri români talentați și jucători străini foarte buni. Au o rotație mare și fiecare jucător din echipa lor are minutele și rolul lui. Au un sistem și un joc de echipă bun. Vom merge acolo pentru a da totul, pentru a încerca să câștigăm. Au mai rămas doar două jocuri până în faza a doua și va fi foarte important pentru noi să începem faza a doua cu un moral și o formă bună. Și asta va începe de la meciul de sâmbătă.”, a declarat Nikola Siladji.

Athletic Constanța luptă în continuare pentru ultimul loc ce asigură calificarea în Grupa Galbenă, Nicoară&Co reușind deja calificarea. Cu două victorii în ultimele partide rămase, CSM Mediaș va termina prima fază pe locul secund al clasamentului Grupei B.

Confruntarea din Sala Sporturilor Constanța va fi arbitrată de Alexandra Stan, Alexandru Ivan și Matei Bănică, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind Constantin Ioan.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.