foto: Daciana-Codruta Fratila

CSM Mediaș primește vizita celor de la CSM Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș este programată sâmbătă, 4 ianuarie, cu începere de la ora 18, intrarea fiind liberă.

După două săptămâni, baschetbaliștii echipei noastre revin pe teren în fața proprilor suporteri. Echipa noastră a încheiat anul 2019 cu o victorie pe terenul celor de la CSM Miercurea Ciuc, scor 87-82. În urma acestei victorii, Nicoară&Co și-au asigurat prezența în Grupa Galbenă, acolo unde primele două echipe se vor califica în play-off.

De partea cealaltă, echipa din Tg. Jiu a cedat pe teren propriu în etapa precedentă, în fața celor de la CSM Galați, scor 73-101. Echipa pregătită de Cladiu Alionescu se află pe locul 6 al clasamentului cu 3 victorii și 8 înfrângeri.

Confruntarea va fi oficiată de Ionuț Moraru, Răzvan Opriș și Tudor Crișan, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind Radu Bucerzan.

După această confruntare, echipa noastră va mai disputa două partide, una pe terenul celor de la Athletic Constanța, urmând ca apoi să întâlnim CSM Galați, pe teren propriu, în ultima etapă. Așadar, CSO Voluntari, CSM Galați și CSM Mediaș sunt echipele calificate în Grupa Galbenă.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.