foto: sbsport.ro

CSM Mediaș se impune fără probleme în fața celor de la CSM Sighetu Marmației, scor 98-73, într-o partidă ce a contat pentru etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Tehnicianul Mihai Popa a început partida cu Calotă, Nicoară, Iliescu, Siladji și Gibson.

Confruntarea a început cu un run de 5-0 al echipei noastre, jocul fiind apoi echilibrat. Oaspeții au trecut în avantaj până la jumătatea actului, scor 11-14. Echilibrul s-a menținut până la finalul actului inaugural, încheiat la egalitate, scor 26-26. Sfertul secund a debutat tot sub semnul echilibrului, urmând ca apoi echipa noastră să se distanțeze pe tabela de marcaj, scorul pauzei fiind 61-50.

Nicoară&Co au revenit în forță de la cabine, după trei minute scurse din penultimul act scorul fiind 73-52. Echipa noastră a câștigat sfertul trei al confruntării cu scorul de 22-10 (83-60). Ultimul act a fost unul echilbrat, câștigat de echipa noastră la două puncte diferență.

Octavian Popa Calotă a fost cel mai bun jucător al echipei noastre, fiind foarte aproape de un triple-double cu 25 de puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive. Nikola Siladji a terminat partida cu 19 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

Pentru echipa noastră urmează confruntarea de pe terenul celor de la CSO Voluntari, partidă programată sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 18.30.

Lasă un răspuns