CSM Mediaș se impune fără probleme în fața celor de la CSM Sighetu Marmației, scor 98-73, într-o partidă ce a contat pentru etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Tehnicianul echipei noastre, Mihai Popa, a vorbit la finalul acestei partide. Acesta nu este mulțumit de cum reacționează echipe pe partea defensivă.

„Nu m-a satisfăcut deloc jocul nostru pe partea de apărare în prima parte. Pe partea de atac am avut foarte multe greșeli și foarte multe indecizii la toate acțiunile noastre, dar până la urmă, o victorie este o victorie. Sperăm să fim mult mai concentrați pentru partidele următoare. Deocamdată nu sunt mulțumit cum reacționăm pe partea defensivă, dar sperăm corectăm pas cu pas greșelile pe care le-am făcut, cel puțin să le micșorăm numărul.”

Antrenorul a vorbit și despre partida următoare, de la Voluntari.

„Știm valoare individuală a jucătorilor. Va fi un meci foarte dificil, jucăm pe terenul lor, nu avem nimic de pierdut și sper să abordăm meciul cu maximă încredere pentru a putea face un joc bun acolo.”

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.