CSM Mediaș primește vizita celor de la CSM Galați, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș este programată sâmbătă, 7 martie, cu începere de la ora 18.00.

Echipa noastră vine după două jocuri foarte bune, împotriva celor de la SCM U Craiova, respectiv BCM U Pitești, însă în ciuda acestor evoluții, băieți antrenați de Mihai Popa au cedat în ambele confruntări. De partea cealaltă, echipa din Galați a reușit un succes la reluarea campionatului, în fața celor de la CSM Focșani, scor 106-78.

Ne-am duelat de două ori în această ediție de campionat cu echipa din Galați, băieții noștri reușind să se impună în ambele partide, scor 85-72, respectiv 86-77.

„Ne dorim să revenim cu o victorie împotriva celor din Galați. Sunt o echipă bună și vor juca la capacitate maximă în acest meci, așa că va trebui să fim pregătiți de la început. Suporterii noștri vor juca un rol important în revenirea noastră și vom conta pe ei.” , a declarat jucătorul Nikola Siladji.

Se anunță un duel dificil și extrem de interesant. Echipa noastră are nevoie de o victorie, iar acest lucru este posibil doar cu suportul fanilor noștri minunați. Pe această cale, vă invităm în număr cât mai mare la meci!

Confruntarea de sâmbătă va fi oficiată de Constantin Bogdănescu, Amalia Marchiș și Răzvan Opriș, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind Mihai Caraion.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.