CSM Mediaș primește vizita celor de la CSO Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Grupei Galbene din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș este programată vineri, 13 martie.

În urma măsurilor preventive adoptate de Guvernul României în cursul zilei de 8 martie, partida dintre CSM Mediaș și CSO Voluntari se va disputa cu porțile închise.

De asemenea, Consiliul Director al Federației Române de Baschet a decis ca începând cu data de 09.03.2020, toate competițile de baschet din România să se desfășoare fără spectatori.

Se permite accesul persoanelor în incinta sălilor de sport pe bază de legitimare, pentru următoarele categorii:

  • Sportivi care participă la competiție
  • Reprezentanți oficiali ai cluburilor sportive participante
  • Reprezentanți ai Federației Române de Baschet
  • Reprezentanți mass-media (un reprezentant pentru fiecare instituție de presă)
  • Reprezentanți ai forțelor de ordine
  • Reprezentanți ai autorităților locale
  • Personal medical

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la acest meci sunt rugați să trimită o solicitare până marți, 10 martie, ora 20.00, la adresa presa@csmmedias.ro. Solicitarea trebuie să conțină: nume, prenume, funcție și instituția mass-media reprezentată.

Mai jos prezentăm mesajul publicat de Ministerul de Interne – Grupul de Comunicare Strategică cu referire la măsurile care vizează atât activitățile publice, cât și activitățile private, pentru a preveni răspândirea COVID-19:

„Începând din 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată. De asemenea, evenimentele la care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane pot fi organizate doar după obținerea aprobării de la Direcțiile de Sănătate Publică locale. Această decizie este valabilă până la data de 31 martie 2020 pe întreg teritoriul României și există posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației.”

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.