Odată cu începerea sezonului competițional, sportivii de la CSM Medias participă in fiecare weekend la câte o competiție, fie ea etapa de cupa, campionat sau cursa de maraton. Weekend-ul trecut, cursa de la Maratonul Târnăveni i-a adus pe cei mai mici, părinți și copii, impreuna la linia de start, iar pe cei mai experimentați, la categoriile individual open, pe un traseu provocator , plin de noroi, dar ciclabil.


Așadar începem cu câștigătorii!
Cristian Calburean, locul 1 la open masculin, tura scurta de 18 km, urmat de Catana Lorenzo, pe locul 2 si Festeu David pe locul 3 , după o luptă cu probleme tehnice pe care ș-i le-a remediat singur le traseu. Felicitări!
Categoria Family a avut pe locul 3 familia Stoica, Răzvan si Andrei, iar pe locul 7, familia Catana , Stefan si Denis.


Cei mai mici au concurat la traseul de 2400 m, unde pe locul 1 s-a clasat Timar Tamas, pe locul 2 Victor Mihaltan, iar pe locul 7, Armean Andrei, care urca in clasamente de la concurs la concurs. Bravo Andrei!
La categoria 7-9 ani, Pintea Ianis s-a clasat pe locul 4, Festeu Andrei pe locul 5, iar frații Custura, Emanuel si Edan pe locul 9.


Ii felicităm deopotrivă, pe copii, părinți dar nu uitam nici de antrenorii care îi pregatesc și le dorim succes tuturor, weekend-ul următor, la competiția de la Blajel, care este etapa de cupa națională pentru cei mai mici dintre ei.

Tot week-end-ul trecut, la sosea, s-a desfășurat a treia etapa din cupa națională, la Arad, Ziridava Road Race, unde doi dintre cei mai buni sportivi ai clubului nostru au obținut la ambele probe, cea de contratimp individual si la cea de fond, locul 1 prin Theodor Pridon, la categoria cadeti ,aflat la prima lui participare la aceasta disciplina și locul 2 prin David Doroga la categoria Juniori. Felicitări băieți, ne faceți tot mai mândrii cu rezultatele voastre!

Astăzi pentru alti trei dintre cicliștii clubului nostru se încheie cantonamentul lotului național de MTB de la Păltiniș, unde junioara Miruna Măda și cadetii Popescu Bogdan și Radu Măda au participat timp de o săptămână la pregătirile oferite de Federația Româna de Ciclism.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.