Ziua Mondială a bicicletei a fost sărbătorită de către cei mai mici cicliști ai CSM Mediaș prin participarea la una din cele mai vechi competiții de mountainbike pentru copii din Transilvania, Junior Bike Race Ciugud. Competiția a ajuns la ediția cu numărul 7 a adus mai multe clasări pe podium pentru sportivii de la CSM Mediaș.

Astfel, la categoria băieți 7-8 ani, Andrei Feșteu s-a clasat pe locul 1, la categoria băieți 9-10 ani, Răzvan Andrei Stoica s-a clasat pe locul 1, iar Ianis Claudiu Pîntea pe locul 5. De asemenea, la categoria băieți 11-12 ani, David Feșteu a ocupat locul 1, Codrin Seicean locul 2, Tamas Timar locul 3, Victor Mihălțan locul 4, iar David Andrei Armean s-a clasat pe locul 8.

,,Competiția Junior Bike Race Ciugud, aflata la cea de-a șaptea ediție, a avut podiumurile cucerite de micii noștri rideri, care au fost nu numai aplaudați pentru performanțele lor, ci și admirați pentru imaginea profesionistă conturată de ținuta echipamentelor și atitudinea sportiva, dând un exemplu celorlalți concurenți” spun reprezentanții CSM Mediaș.

Sursă: novatv.ro

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.