CSM Mediaș primește vizita celor de la CSM Miercurea Ciuc în manșa retur a primului tur din Cupa României. Confruntarea este programată marți, 8 octombrie, cu începere de la ora 18, la Sala Sporturilor Mediaș, intrarea fiind liberă.

La Miercurea Ciuc, echipa antrenată de Mihai Popa și Dan Popa s-a impus cu scorul de 79-63. Așadar, echipa noastră pleacă favorită la calificarea în următoarea fază a competiției.

În partida tur, Calotă&Co au controlat jocul, dominând la toate capitolele statistice. Echipa noastră a marcat 48 de puncte de sub panou, față de cele 24 reușite de adversari. 17 puncte pe contraatac au reușit băieții noștri și 16 puncte pe recuperări ofensive, față de 5 puncte, respectiv 6 puncte reușite de echipa din Miercurea Ciuc.

Cele două echipe s-au întâlnit anul trecut în aceeași fază a competiției. Atunci, echipa noastră s-a impus la Miercurea Ciuc, scor 94-78, urmând ca apoi să câștige confruntarea de la Mediaș cu scorul de 91-78.

La sfârșitul acestei săptămâni, CSM Mediaș va debuta în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa noastră va întâlni, pe teren propriu, CSM Focșani.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.