CSM Mediaș a câștigat turneul amical organizat la Mediaș. În prima zi a turneului, băieții antrenați de Mihai Popa și Dan Popa s-au impus în fața celor de la CSM Sighetu Marmației, scor 102-80. În finala mare a Cupei Mediaș, echipa noastră a câștigat confrutarea cu CSM Târgu Jiu, scor 77-47.

„Au fost niște jocuri foarte folositoare în vederea începerii Cupei României și după aceea a campionatului. Am văzut exact unde suntem, cât mai avem de lucrat și am văzut că mai avem destul de mult până o să ajungem să jucăm baschetul pe care ni-l dorim. Ne pare bine că nu au fost accidentări în cadrul turneului și toți suntem sănătoși, în afară de Nikola Siladji, care va urma o perioadă de recuperare pentru că are o mică lovitură, de aceea nici nu l-am folosit în aceste două jocuri.”, a declarat Mihai Popa.

CSM Mediaș debutează în noul sezon competițional cu dubla din Cupa Româiei, în compania echipei CSM Miercurea Ciuc.

„O să fie două partide foarte disputate, echipa din Miercurea Ciuc s-a întărit și au niște jucători de valoare. Va trebui să pregătim foarte serios aceste două jocuri pentru a obține calificarea.” a adăugat tehnicianul.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.