Conducerea clubului și Octavian Popa Calotă au ajuns la un acord pentru sezonul competițional 2020/2021. Va fi al doilea sezon la Mediaș pentru experimentantul jucător român. Acesta măsoară 185 cm și evoluează pe postul de fundaș.

Calotă a sosit la Mediaș în vara anului trecut, de la SCM Timișoara. În sezonul petrecut în alb-albastru, fostul internațional român a evoluat în 18 partide din Liga Națională, reușind 13.3 puncte,  3.6 recuperări, 5.3 pase decisive pentru un indice de 16.2 la eficiență în cele 25 de minute petrecute pe parchet.  În Cupa României, acesta a evoluat în 4 partide, având medii statistice de 8.5 puncte, 1.5 recuperări și 4.8 pase decisive.

„Mă simt privilegiat și încântat că voi putea evolua la Mediaș pentru încă un sezon. Mi-am dorit foarte mult să continui la Mediaș, deoarece știam că voi avea ocazia să lucrez în continuare cu marea majoritate din grupul de anul trecut. Eu sunt adeptul noului sistem implementat de federație, deci a fost o veste bună pentru mine când am aflat că ne întoarcem la vechiul format. Suntem o echipă încă în formare și ne dorim să facem o figură frumoasă în noul sezon, să practicăm un baschet de calitate și să oferim cât mai multe surprize plăcute fanilor noștri.” a declarat Octavian Popa Calotă.

De-a lungul carierei, „Kevin” a mai evoluat pentru BC CSU Sibiu, BCM U Pitești, SCM Timișoara și Farul Constanța. A cucerit Cupa României alături de BCM U Pitești și a participat la EuroBasket 2017.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.