Astăzi a avut loc o întâlnire la sediul Primăriei Mediaș la care au fost prezenți primarul Gheorghe Roman, antrenorii echipei de baschet și antrenorul emerit Octavian Șerban. Obiectivele secției de baschet pentru sezonul 2019-2020 sunt o clasare mai bună decât în sezonul precedent și mai mulți spectatori la sală.

„Am avut o întâlnire cu antrenorii de baschet ai Clubului Sportiv Municipal și sigur că l-am invitat la această întâlnire și pe domnul Octavian Șerban, un om apropiat de baschet, un om apropiat de sport, un om pe care eu îl prețuiesc foarte mult și sunt sigur că toți care fac baschet în Mediaș au multe de învățat de la dânsul. Din discuțiile pe care le-am avut, am ajuns la concluzia că obiectivele clubului sunt un pic mai mari decât anul trecut. Noi nu am făcut altceva decât să susținem și în acest an Clubul Sportiv Municipal, și sigur, în special, secția de baschet. Nu pot decât să îi invit pe medieșeni, pe această cale, să fie aproape de echipa de baschet, să meargă la meciuri și chiar dacă nu vor fi toate rezultatele așa cum ne dorim, adică pozitive, să aibă încrede că fiecare dintre noi încearcă să își facă datoria.”, a declarat primarul Gheorghe Roman, conform novatv.ro

„Pe această cale aș dori să-i mulțumesc domnului primar pentru că am putut continua acest proiect pe care l-am înființat acum trei ani și vom crește de la an la an, pas cu pas, nu cu pași mari și grăbiți, cu pași mărunți. Creștem de la an la an, atât ca și buget, eu sper ca și valoare și în același timp vom avea niște jocuri mult mai bune în actualul sezon.”, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Antrenorul emerit, Octavian Șerban, este bucuros de faptul că avem în continuare echipă de baschet. Acesta i-a mulțumit domnului primar pentru că avem această echipă de baschet.

„Eu mă bucur că particip la această întâlnire cu domnul primar și cu antrenorii de la echipa de baschet. Mă bucură faptul că de fiecare dată când se vorbește de baschet, îmi aduc aminte de faptul că echipa noastră de baschet merita să își continue activitatea, și cea de seniori, nu numai juniorii de la Clubul Sportiv Școlar. De aceea vreau să îi mulțumesc domnului primar și de fiecare dată îi mulțumesc că avem această echipă de baschet, datorită dânsului, pentru că nu este ușor să iei o hotărâre ca să poți să aloci niște bani pentru această echipă. Vreau să-i mulțumesc și pentru faptul că suntem în al treilea an și bugetul a crescut de la an la an. Așa cum știm, bugetul de anul acesta este mai bun decât cel de anul trecut și se vede și la echipă, la jucători, pentru că jucătorii au o valoare mai bună decât cei de anul trecut. Și anul trecut am avut rezultate bune și aș vrea să felicit antrenorii pentru că au muncit și muncesc în continuare. Am participat și acum la câteva ședințe de pregătire și sunt hotărâți și jucătorii și antrenorii să scoată rezultatele bune pe care le dorim cu toții.”, a declarat antrenorul emerit, Octavian Șerban.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.