Penultimul jucător transferat de echipa de baschet a clubului nostru, Jacob Gibson, a oferit un interviu despre primul său sezon în Europa, despre obiective și prima săptămână alături de echipă.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, măsoară 198 de cm și evolează pe poziția 2. A sosit în România de la Ringwood Hawks, echipă din a doua ligă a Australiei.

În primul rând, bun venit în România. Cum vezi primul sezon în Europa?

Îmi place foarte mult cum se joacă baschetul în Europa. Este o cultură diferită față de Australia și asta imi place.

Poți să te descrii ca persoană și ca jucător în câteva cuvinte?

Sunt două persoane diferite pe teren și în afara acestuia. În afara terenului de baschet îmi place să mă distrez și să glumesc cu prietenii. Pe terenul de baschet sunt foarte serios pentru câștigarea meciurilor și pentru a performala un nivel consecvent.

Care sunt obiectivele tale pentru acest sezon?

Mai întâi, să construim o echipă puternică și, de asemenea, să mergem cât mai departe, sperând să ajugem în play-off cu celelalte cluburi de top din România.

Cum a fost prima săptămână de antrenamente alături de echipa noastră?

Prima săptămână de antrenamente a fost una dificilă, dar creștem în fiecare zi. Lucrăm la partea fizică și începem să lucrăm și pe partea de defensivă și ofensivă. Încă avem multe de îmbunătățit.

Ce crezi că poate face ca sezonul nostru să fie unul de succes?

Sezonul nostru va fi unul de succes dacă jucăm baschet ca o echipă, cu multă atenție și energie, să luăm fiecare meci în parte.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.