CSM Mediaș continuă colaborarea cu Mihai Popa și Dan Popa. Cei doi antrenori vor sta pe banca echipei noastre și în sezonul 2020/2021, după ce au preluat aceste funcții încă din sezonul 2017/2018 când echipa noastră a evoluat în liga secundă. Mihai Popa și Dan Popa vor face echipă pe banca tehnică pentru al 5-lea sezon consecutiv, după ce în stagiunea 2015/2016 au pregătit în LNBM pe Gaz Metan Mediaș.

Mihai Popa și-a început cariera de antrenor tot la Mediaș, după ce a fost cooptat în staff-ul lui Marcel Țenter în sezonul 2011/2012 la Gaz Metan.  În 2015/2016 a devenit principal la Gaz Metan, după care a făcut trecerea la cârma echipei noastre. Mihai Popa a fost antrenor asistent la Campionatul European U20 Divizia A de la Chemnitz. Mihai Popa a fost un conducător de joc, care a evoluat pentru Universitatea Cluj-Napoca, ELBA Timișoara și Gaz Metan Mediaș.

„În primul rând, ne dorim să formăm o echipă competitivă care să practice un baschet de calitate. Sper din tot sufletul să putem începe pregătirea în condiții normale. A fost o pauză lungă, nedorită de nimeni și suntem nerăbdători să intrăm în sală pentru a pregăti sezonul următor. Cred că va fi un sezon foarte disputat și același timp echilibrat. În noul format al Ligii Naționale vom întâlni forțele campionatului, deci va fi foarte greu. Sperăm să avem suporterii alături de noi cât mai repede cu putință.”, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Dan Popa este originar din Mediaș. La rândul său, a bifat multe sezoane la nivelul primei divizii de baschet ca jucător. În antrenoratul la nivel de seniori a început în 2011, fiind secundul lui Ovidiu Teleabă, echipă clasându-se atunci pe locul trei.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.