Titus Nicoară va evolua pentru al doilea sezon consecutiv la Mediaș. Jucătorul echipei noastre a vorbit despre reunire, lotul echipei, obiectivele sale și despre faptul că va juca împreună cu Octavian Popa Calotă.

„Toată lumea știe că am o relație foarte bună cu orașul Mediaș, cu antrenorii, cu staff-ul. Am  considerat că dacă se poate face un pas înainte față de anul trecut sunt dispus să facem performanță împreună. Cred că va fi o echipă mai bună decât anul trecut, din punctul meu de vedere. Acum rămâne să demonstrăm pe teren, pentru că ce facem la antrenamente nici nu contează până la urmă.”

Extrema de forță a vorbit despre obiectivele sale pentru noul sezon competițional. Acesta își dorește o calificare în play-off, dar consideră că este foarte greu.

”Îmi propun să fim sănătoși și să depășim performanța de anul trecut. Acum vom vedea cât de sus putem urca, mi-aș dori play-off, dacă se poate, dar cred că este foarte greu. O echipă ca Voluntari are un buget mult mai mare, sunt echipe care vin din prima grupă valorică, deci este un obiectiv foarte îndrăzneț deocamdată, dar trebuie să luăm meci cu meci și de ce nu. Vom vedea la momentul potrivit. ”

Acesta a vorbit despre faptul că va juca împreună cu Octavian Popa Calotă. „Kevin” a declarat că i-ar plăcea să fie coleg cu Titus Nicoară.

„Am fost adversari 15 ani în Liga Națională, am mai jucat la lot de câteva ori. Sincer, și eu aștept să joc împreună cu el pentru că are un stil mai non-conformist sau uneori greu de înțeles, dar cu sigurnață are calități foarte bune și cred că ne putem potrivi unul cu celălalt pe teren.”

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.