Desi este vacanta pentru majoritatea copiilor, ciclistii de la CSM Mediaș se află in mijlocul sezonului competitional. O etapa din Cupa României Națională la Ciclism pentru copii, cadeti, juniori, U23 și Elite s-a desfășurat la Tulcea în perioada 30 iunie – 01 iulie 2023.

Rezultatele obtinute de sportivii noștri sunt următoarele:

Categoria Juniori

Mada Miruna locul 1

Categoria Cadeti

Theodor Pridon locul 2

Bogdan Popescu locul 3

Radu Măda locul 5

Cristian Calburean locul 7

La categoria copii A

Balazs Orban locul 4

Lorenzo Catana locul 13

Categoria copii B

Festeu David locul 3

Victor Mihaltan locul 16

Timar Tamas locul 14

Catana Denis locul 17

Categoria copii C

Stoica Andrei locul 17

Felicitări tuturor pentru rezultatele obtinute!

Concursul Aegysus XCO organizat in Pădurea Bididia a adus sportivilor noștri o nouă provocare, un traseu diferit de cel cu care au fost obișnuiți în zonele de deal sau de munte, căldura excesivă din zona Deltei și praful de pe traseu făcând mult mai dificila tura de XCO.

Totusi, in aceste conditii, CSM Mediaș a avut reprezentanți pe podium la fiecare categorie de vârsta. Baza materiala de care dispun copiii, face ca clubul nostru, deși este proaspăt ca prezență în lumea ciclismului, sa se noteze ca unul profesionist la toate competițiile, oferind o imagine exemplară.

Așadar, mulțumim tuturor celor implicati, Primariei Medias si sponsorilor care susțin aceasta disciplina sportiva olimpică, devenită atât de populară în ultimul timp și care atrage tot mai mulți copii.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.