Șahiștii clubului nostru au participat la două competiții. Ștefania Czika și Maria Mihăilă au participat la Festivalul Internațional de Șah Satu Mare, competiție care a avut loc în perioada 1-7 august, în timp ce Alexandru Simu, David Szekely, Laurențiu Blaj, Antonia Maria Onea Decean și Liciniu Danea au concurat la Cupa de vară Smartchess Sibiu care s-a desfășurat în perioada 5-6 august.

Ștefania Czika a obținut primul loc la categoria de fete 18 ani, în timp ce Maria Mihăilă s-a clasat pe ultima treaptă a podimului la ELO sub 1150.

Alexandru Simu s-a clasat pe prima poziție la Sibiu, la categoria de vârstă 8 ani. Antonia Maria Onea Decean s-a clasat pe locul trei la fete 10 ani, David Szekely a terminat pe 5 la categoria de vârstă 14 ani, Laurențiu Blaj s-a clasat pe 5 la băieți 10 ani, în timp ce Liniciu Danea a terminat în primii 10 sportivi la categoria sub 12 ani.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.