La sfârșitul săptămânii trecute, 15-17 octombrie 2021, a avut loc turul CAMPIONATULUI NAȚIONAL de tenis de masa pe ECHIPE SENIORI – DIVIZIA A ȘI B masculin și feminin, care s-a desfățurat în trei localități: Moinești, Bistrița și București. Sportivii noștrii s-au deplasat la Moinești și Bistrița.

În cele 3 zile de competiție, echipa de fete a CSM Mediaș formată din: Moga Mădălina, Moca Mara, Herciu Gabriela și Hila Beatrice, au avut de disputant 4 runde.

Fetele au reușit să își îndeplinească obiectivul, terminând turul pe locul I, impunându-se în fața echipelor CSM Buzău cu 3-0, CSM Moinești 3-1, CS U Craiova 3-1 și LPS Nr. II Constanța 3-0.

Divizia A masculin a avut loc la Bistrița, unde a evoluat echipa de băieți: Pînzar Andrei, Cîndea Cristian și Ghenu David.

Conform programului, băieții au jucat 7 runde, obținând 2 victorii, impunându-se în fața echipelor ACS Voința Câmpulung cu 3-1 și CSM Arad 3-0, terminând turul pe locul 6.

Ne bucuram pentru aceste rezultate bune, obținute pe măsura muncii lor sub îndrumarea domnului antrenor Viorel Sterea și le dorim success la competițiile viitoare.

Participarea și prezentarea Clubului Sportiv Municipal Mediaș la acest campionat, a fost asigurată de cofinanțarea primită de la Consiliul Județean Sibiu și sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.