Cantonament de pregătire fizică a lotului sportiv al Clubului Sportiv Municipal cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș.

După un sezon competițional cu rezultate bune și foarte bune, Primăria Municipiului Mediaș, prin Clubul Sportiv Municipal organizează, în perioada 19-25 august 2023, un cantonament de vară la munte.

Pentru menținerea constantă a nivelului de pregătire și a formei fizice, 48 de sportivi legitimați la secțiile de fotbal, șah, tenis de masă și ciclism, timp de 7 zile, vor beneficia de antrenament intensiv la Predeal, la peste 1000 de metri altitudine. Prezența la munte reprezintă în continuare principalul mod prin care performerii își încarcă bateriile.

Obiectivele cantonamentului sunt:

• Formarea echipelor ce vor reprezenta clubul în sezonul competițional 2023-2024;

• Pregătirea tehnico-tactică și instruirea sportivilor pentru performanțe de nivel înalt;

• Creșterea capacității aerobe, anaerobe și perfecționarea tehnicii individuale; • Fortificarea organismului în condiții de climă specifică zonei montane;

• Dezvoltarea încrederii în sine și dezvoltarea spiritului de echipă, a cooperării.

Această activitate se va desfășura în cadrul proiectului sportiv ”Susținerea sportivilor CSMM în cantonamentele de pregătire centralizată 2023”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.