Nikola Siladji revine la Mediaș, după ce acesta a evoluat în sezonul 2014-2015 la Gaz Metan. În acel sezon, sârbul a reușit 8.6 puncte, 3.4 recuperări și 0.6 pase decisive. Siladji a terminat sezonul menționat cu un procentaj de 46.9% din spatele semicercului.

„În primul rând vreau să spun că mă bucur să revin la Mediaș. Am amintiri foarte frumoase aici și pot spune că mă bucur să revin în România. M-am pregătit foarte bine în această vară și voi da totul pentru a îndeplini obiectivele clubului. Sezonul 2014-2015, atunci când am mai evoluat la Mediaș, a fost o experiență foarte bună și am avut un sezon bun (pentru cine își amintește) și sper ca acest sezon să fie și mai bun. Asta este tot, ne revedem în Mediaș.”

În vârstă de 27 de ani, Nikola evolează pe pozițiile 4-5, fiind un jucător cu un procentaj bun din afara semicercului. În sezonul precedent a evoluat în 30 de partide, având medii statistice de 9.9 puncte, 7.7 recuperări și 1.1 pase decisive.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.