CSM Mediaș s-a calificat în faza a doua a Cupei României, după cele două victorii în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc. Tehnicianul echipei noastre, Mihai Popa, a vorbit la finalul partidei din această seară.

„Sunt mulțumit pentru calificarea în turul următor al Cupei României, dar mai avem încă mult de muncit pentru a ajunge la nivelul baschetbalistic pe care mi-l doresc eu și care doresc să îl practicăm, dar pas cu pas. Avem multe meciuri în față, vineri o să jucăm din nou. Am avut o rotație mai lungă astăzi și eu zic că ne-am descurcat destul de bine. Echipa din Miercurea Ciuc este una incomodă, au niște jucători foarte buni și dacă intrăm doar numele pe teren nu suntem mai presus decât ei.”

Acesta a vorbit și despre partida de vineri, cu CSM Focșani.

„Echipa de Focșani s-a întărit destul de tare, au niște jucători, care zic eu, sunt de mare valoare. Vom pregăti meciul ca atare să putem câștiga în fața propriilor suporteri. ”

Pentru echipa noastră urmează confruntarea din prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. CSM Mediaș va întâlni pe teren propriu formația CSM Focșani, vineri, 11 octombrie, cu începere de la ora 18.00

foto: sbsport.ro

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.