CSM Mediaș a cedat pe terenul celor de la Dinamo Știința București, scor 76-105, părăsind astfel Cupa României. Tehnicianul echipei noastre, Mihai Popa, a vorbit la finalul partidei de la București.

„Echipa mai bună s-a calificat în faza următoare a competiției. Din păcate nu am putut presta un joc foarte bun. Ne-au lipsit practic doi jucători, pentru că Kevin nu a fost într-o formă foarte bună, nu s-a antrenat în ultima săptămână dar a vrut neaparat să joace, pe lângă Quincy Harding care a suferit o entorsă la Focșani. Din păcate avem probleme foarte mari la capitolul încredere. Nu știu de din ce cauză dar probabil este normal să avem și o cădere pentru că am avut doar jocuri bune până acum. Sperăm să redresăm cât mai repede acestă problemă.”

Tehnicianul a vorbit despre diferența de jocuri dintre cele două grupe valorice:

„Din păcate pentru noi, nu suntem obișnuiți cu intensitatea cu care se joacă în prima grupă valorică și asta se vede. Ei au un ritm mult mai susținut, au meciuri mult mai tari decât noi. Bineînțeles și calitatea jucătorilor contează dar intesitatea diferă foarte mult în prima grupă față de a doua. Am făcut un meci bun la Mediaș dar aici și rotația scurtă și procentajele dezastroase ne-au dus la acest rezultat”

Acesta a fost întrebat despre obiectivele echipei în acest sezon competițional:

„Nu avem un obiectiv fix. Noi încercăm să facem lucrurile pas cu pas, să creștem de la an la an. Bugetul este limitat dar în fiecare an încercăm să creștem puțin nivelul să ajungem să ne luptăm cu forțele campionatului. Dorim să practim un baschet cât mai de calitate, să aducem lumea la sală și să se bucure de baschet.”

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.