În acest weekend vor debuta campionatele naționale de seniori la tenis de masă. CSM Mediaș va fi reprezentată atât la masculin cât și la feminin.


Echipa masculină a clubului nostru va lua startul în Divizia A. Prima fază a competiției se va disputa în perioada 16-18 octombrie, la Bistrița. CSM Mediaș face parte din Seria a II-a alături de CSA Steaua II, CS Politehnica Cluj-Napoca, CS Voința Câmpulung II, CSM Focșani, CSTA București, CS Tenis Club Dej și ACCT București II. La acest turneu vor evolua pentru echipa noastră: Dan Daniel, Sterea Viorel, Cindea Cristian, Pinzar Andrei și Birlan Laurențiu.


Echipa de fete va evolua în aceeași perioadă la Buzău, în prima fază a Diviziei B. Acestea se vor duela cu CS Farul II, CSM Victoria Carei, CSM Moinești II, SCM Dun. 2020 Giurgiu, CS Com. Dumbrăvița, LPS N Rotaru și CSM Buzău. Din lotul echipei fac parte: Baltag Denisa, Moga Mădălina, Herciu Gabriela, Moca Mara și Hila Beatrice.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.