CSM Mediaș se impune în fața celor de la CSM Focșani, scor 96-81, în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Confruntarea a început sub semnul echilibrului, cele două echipe mergând cap la cap, oaspeții reușind să câștige primul sfert, scor 21-17. Actul secund s-a desfășurat în aceeași notă,    scorul pauzei mari fiind 39-40. În penultimul sfert al confruntării, echipa noastră a reușind să se distanțeze pe tabela de marcaj. Nicoară&Co au reușit un sfert patru foarte bun, obținând victoria.

„Ne așteptam la un meci dificil, știam de calitatea individuală a celor de la Focșani. Știam că în partea a doua o să cadă un pic fizic pentru că nu o să reziste la intensitatea pe care încercăm să o punem timp de 40 de minute. Astăzi am făcut mai multe greșeli decât ne așteptam, au avut niște procentaje bune în prima parte, după aceea am intrat ușor în joc și ne-am realizat și planul pe care l-am pregătit.”, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al echipei noastre, terminând în double-double cu 26 de puncte și 10 recuperări, având un indice de 36 la eficiență. Stefan Nikolic a reușit 16 puncte, o recuperare și 5 pase decisive. Nikola Siladji și Andrei Iliescu au marcat câte 13 puncte fiecare.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.