Daniel Banciu și-a prelungit înțelegerea cu gruparea noastră. Jucătorul originar din Sibiu va petrece al treilea sezon consecutiv la Mediaș.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani măsoară 201 cm și evoluează pe postul de extremă. A sosit la CSM Mediaș în 2018. În stagiunea precedentă de campionat, Banciu a bifat 13 prezențe în tricoul alb-albastru, reușind 2 puncte, 1.1 recuperări și 0.5 pase decisive în cele 8 minute petrecute pe parchet.

„În primul rând, mă bucur foarte mult că am ocazia să mai continui un sezon la Mediaș. Este echipa care m-a ajutat cel mai mult să îmi dezvolt jocul. Obiectivul meu pentru acest sezon este să ajut echipa să ajungă pe un loc cât mai bun în clasament”, a declarat jucătorul echipei noastre.

Daniel Banciu este un jucător format de BC CSU Sibiu, evoluând în Liga Națională pentru echipa din județul nostru. Acesta este eligibil pentru regula U23.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.