Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu  Stefan Nikolic. Jucătorul în vârstă de 32 de ani, măsoară 193 de cm și evoluează pe pozițiile 1-2. Acesta a mai evoluat în România pentru Energia Rovinari și CSM CSU Oradea.

Nikolic sosește la Mediaș de la KK Bratunac, echipă din prima ligă a Bosniei, acolo unde a fost coleg cu Nikola Siladji și cu fratele său, Niksa Nikolic. În 21 de partide a reușit 10.5 puncte, 2.9 recuperări și 4.1 pase decisive.

În cele trei sezoane petrecute la Energia Rovinari a evoluat în 96 de partide de campionat, cu medii de 11.1 puncte, 4 recuperări și 4.7 pase decisive. În sezonul 2017-2018 a devenit campion al României alături de CSM CSU Oradea, echipă la care a sosit la jumătatea stagiunii.

De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat la OKK Beograd, Lukoil Academic, Lavovi, Ergonom Best, KD Slovan, Koln, AEK Atena, Karpos Sakoil, Evropi  și Etoile Charleville-Mezieres. A câștigat medalia de aur la Campionatul European U16 din 2003 și la Campionatul European U20 din 2007.

Stefan Nikolic este al patrulea transfer perfectat de echipa noastră, după Octavian Popa Calotă, Nikola Siladji și Jonathan Barnes. De asemenea, Titus Nicoară, Andrei Iliescu, Daniel Banciu și Radu Vrîncian și-au prelungit înțelegerile cu gruparea noastră.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.