Formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a fost învinsă în primul joc din Grupa Galbenă. Medieșenii au fost învinși cu 105-97 de CSO Voluntari, după o partidă cu două reprize distincte. CSM a fost condusă cu 22 puncte la pauza mare, a revenit spectaculos în actul secund, însă nu a putut în cele din urmă să întoarcă soarta partidei.

Formația din Voluntari a început partida de pe teren propriu cu un parțial de 7-0. CSM a revenit imediat însă primele zece s-au terminat cu formația gazdă în avantaj, scor 24-18. Sfertul al doilea a aparținut în totalitate ilfovenilor care au marcat din toate pozițiile nu mai puțin de 41 puncte. De cealaltă parte medieșenii au reușit doar 25, astfel că tabela indica 65-43 la pauza mare.

CSM a revenit mult mai motivată de la cabine și a recuperat 13 puncte din ecart pe parcursul sfertului al treilea. În decisiv, medieșenii au reușit să se apropie și mai mult, Voluntariul a forțat din nou desprinderea, iar cea mai mică diferență, 100-96 a fost înregistrată cu 51 de secunde înainte de finalul jocului. S-a încheiat în cele din urmă 105-97 pentru formația gazdă.

Milan Vulic a fost omul numărul 1 al CSM-ului cu 25 de puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări. Cornel Cioacătă a reușit 16 puncte, iar Stefan Sajin și Andrija Simovic au încheiat în double-double, primul cu 14 puncte și 10 recuperări, iar cel de-al doilea cu 12 puncte și 10 recuperări. Americanul Kareem Storey a reușit 13 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.