În perioada 23-28 august 2021, Clubul Sportiv Municipal MEDIAȘ, a organizat o Tabără Cantonament la Păltiniș, pentru sportivii de la secțiile de șah și tenis de masă.

Programul activităţilor din această tabără a fost unul complex, combinând sportul, distracția și relaxarea.

Sportul a ocupat primul loc, apoi au fost drumețiile și mișcarea în natură.

Activităţile care s-au desfășurat, au încurajat munca în echipă și colaborarea între sportivi.Copiii au parcurs trasee de aventură, zilnic au făcut antrenamente și drumeții de 9-10 km, la care au participat toți, de la cel mic de 8 ani, până la cel de 16 ani.

Ideea de competiţie stârneşte dorinţa de a te dezvolta pentru a fi mai bun. Astfel, în ultimele două zile s-au desfășurat competiții sportive între șahiștii și tenismenii Clubului. La tenis de masă concursul a fost individual și pe echipe.La Șah s-au derulat turnee de Șah rapid și Blitz și pentru a dezvolta creativitatea sportivilor, s-a desfășurat un turneu de Klotz.

Serile le-au petrecut cu distracție și relaxare: au spus ghicitori, s-au jucat cu cărțile de joc UNO, au mimat, au cântat, au dansat, au participat la seara talentelor și la karaoke. În ultima seara, focul de tabără a fost urmat de o acordare a diplomelor și o petrecere prelungită.

Dacă la început au fost nişte străini, din tabără sportivii au plecat ca o familie, cu multe amintiri și trăiri unice.

Mulțumim Primăriei Municipiului Mediaș și Consiliului Județean Sibiu prin cofinanțarea acordată.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.