CSM Mediaș a fost învinsă pe teren propriu de Phoenix Galați, scor 74-86

Formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a pierdut al doilea meci consecutiv din Grupa Galbenă. Baschetbaliștii medieșenii au avut oscilații în joc, s-au văzut conduși pe tabelă, au forțat revenirea, dar fără succes și de această dată.

Primul sfert al partidei disputate vineri seara în Sala Sporturilor a fost unul echilibrat și s-a încheiat 22-22. În următoarele zece minute vizitatorii au trecut la timona jocului și au intrat cu nouă puncte avantaj la cabine. CSM a recuperat șase puncte din ecart pe parcursul sfertului al treilea, însă diferența a crescut din nou în decisiv în favoarea gălățenilor. Aceștia au controlat finalul de joc și s-au impus cu 86-74, în condițiile în care au avut procente mai bune la toate capitolele din faza ofensivă, atât la libere, la aruncările de două puncte cât și la cele de la distanță.

Stefan Sajin a fost cel mai bun marcator al CSM-ului cu 23 puncte, la care a adăugat 10 recuperări și o pasă decisivă, Kareem Storey a avut 15 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, iar Andrija Simovic a terminat partida cu 13 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.