Week-end-ul trecut s-au desfășurat aproape de casă, două concursuri la care au participat cicliștii de la CSM MEDIAȘ.

Campionatele Naționale de Sosea de la Agnita și Concursul de la Movilele Blajelului XCO &XCE au aliniat la start cei mai buni cicliști din țară.

La CN de sosea de la Agnita, proba de contratimp individual a adus clubului nostru primul titlu de Campion Național de anul acesta, obținut de cadetul, Theodor Pridon, care s-a impus în fata celor mai buni șoselari, deși acest concurs a fost doar a doua sa participare la aceasta disciplina. A urmat proba de Fond, unde sportivii noștri s-au clasat pe locul 7, Theo Pridon si respectiv 11, David Doroga.

La Movilele Blăjelului sportivii de Mountainbike nu s-a lăsat mai prejos și au adus multe clasări pe podium, în cele doua zile de concurs.

Sâmbăta, în proba de XCE s-a impus Vlad Armean la categoria U23, dar și la general, urmat de Popescu Bogdan locul 1 la Cadeți și Calburean Cristian locul 3 la cadeți. La categoria A, Balazs Orban a adus un loc 2, iar David Festeu un loc 3 la categoria B. În calificari Lorenzo Catana s-a clasat pe locul 18, la categoria A, iar la categoria B, Victor Mihaltan pe 7, Timar Tamas pe 10 și Catana Denis pe 16. La categoria C, Stoica Andrei s-a clasat pe locul 8 iar Pintea Ianis a obținut locul 14. A doua zi de concurs, în care s-a desfășurat a doua etapa la Cupa României de XCO, podiumurile au fost din nou cucerite de CSM MEDIAȘ, după cum urmeaza:

Categoria A aduce pe podium pe locul 2 pe Orban Balazs Jr și pe Lorenzo Catana pe locul 16.

Categoria B îl are pe podium pe David Festeu pe locul 3, iar locurile 13,15 și 17 sunt ocupate în ordine de Timar Tamas, Victor Mihaltan și Catana Denis.

Categoria C il are pe locul 20 pe Stoica Andrei și pe locul 22 pe Pintea Ianis.

Incheiem cu cea mai mica categorie – D, unde Andrei Festeu ocupat locul 10!

La categoriile mai mari sportivii au ocupat podiumul astfel: 3 locuri I: la U23 prin Vlad Armean, la Juniori prin Miruna Măda și prin Popescu Bogdan la cadeți, categorie care completează podiumul prin Radu Mada pe locul 2 și Calburean Cristian pe locul 3.

Ii felicitam pe toți sportivii pentru rezultatele obtinute și le dorim succes în etapa a treia la Cupa României de la Tulcea!

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.