Andrei Iliescu alături de Pablo Laso

Jucătorul echipei noastre, Andrei Iliescu, s-a pregătit în această vară alături de celebrul antrenor de baschet, Pablo Laso. Românul a participat la camp-ul organizat de antrenorul spaniol.

„Săptămâna trecută, timp de 6 zile, am avut ocazia și onoarea de a lucra sub îndrumarea lui Pablo Laso, unul dintre legendele baschetului internațional și a echipei sale uimitoare. A fost, de departe, cea mai bună și cea mai interesantă experiență din scurta mea carieră. Am avut ocazia să văd cum lucrează adevărații profesioniști, cum sunt la dispoziția jucătorului oricând, indiferent de vârsta sau valoarea acestuia. Am putut observa îndeaproape pasiunea lor pentru acest sport și energia pe care o pun în cele mai mici lucruri. Să stai, chiar și pentru o săptămână, într-un mediu dedicat îmbunătățirii jucătorului (din punct de vedere individual) este un lucru nemaipomenit pentru care voi fi profund recunoscător toată viața.” a declarat Andrei Iliescu.

Pablo Laso este antrenorul echipei de baschet Real Madrid. Cu Laso la cârma echipei, madrilenii au cucerit 17 trofee, două titluri de Euroligă, o cupă intercontinentală, cinci campionate, cinci cupe și patru SuperCupe ale Spaniei.

Pablo Laso Training Camp nu este o tabără tradițională de baschet, ci este o experiență la cel mai înalt nivel, unde jucătorul lucrează alături de profesioniști. Pentru a îmbunătăți activitățile fizice și tehnice ale jucătorului, activitățile zilnice au fost împărțite în patru domenii.

Andrei Iliescu în pregătire la Pablo Laso Training Camp Andrei Iliescu în pregătire la Pablo Laso Training Camp

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.