REZULTATUL SELECȚIEI DOSARELOR

la concursul de recrutare, pentru ocuparea a 1 post, funcție vacantă de execuție de: Inspector de specialitate grad IA și 1 post funcție vacantă de execuție de Casier treapta I la Compartiment Administrare Baze Sportive din cadrul Clubului Sportiv Municipal Mediaș.

Având în vedere prevederile art.37 alin.(1) din H.G. nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale selecției dosarelor de înscriere:

Numărul de înregistrare atribuit dosarului de înscriere la concurs. Rezultatul selecției dosarelor. Motivul respingerii dosarului.

1685 – ADMIS

1770 – ADMIS

1801 – ADMIS

             Conform art.28 alin. a) din H.G. nr.1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, afișarea rezultatelor obținute de candidați la probele concursului, se realizează folosindu-se numărul de înregistrare atribuit dosarului de înscriere la concurs pentru fiecare candidat, Candidații declarați „ADMIS” vor susține proba scrisă în data de 09.07.2024 ora 09:00 la Primăria Mun. Mediaș, Sala mica de ședință, Piața Corneliu Coposu, Nr. 3

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.