În perioada 10 – 14 aprilie se va desfășura la București Campionatul Național individual și echipe Juniori I. Echipa noastră va fi reprezentată de Mădălina Moga, Beatrice Hila și Gabriela Herciu, acesta fiind pregătite de antrenorul Viorel Sterea.

„Este o competiție la care sperăm să ne clasăm pe un loc cât mai bun. Ne dorim să ne clasăm în primele opt echipe. Este un bun prilej de a ne intra în formă pentru meciul decisiv de calificare în Divizia A, care se va desfășura pe data de 19 aprilie, la Mediaș.

Sperăm să prindem la individual TOP 16. Moga Mădălina este clasată în primele 16, iar Hila Beatrice are și ea șanse de a se califica în TOP 16.”, a declarat antrenorul Viorel Sterea înaintea competiției.

După această competiție, pentru echipa feminină a clubului nostru va urma meciul de baraj pentru promovarea în Divizia A. CSM Mediaș se va duela cu CSM Rm. Sărat, meciurile tur-retur urmând a se disputa la Mediaș în 19 aprilie.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.