Titus Nicoară a semnat un nou contract cu CSM Mediaș. Românul în vârstă de 32 de ani va evolua pentru al 2-lea sezon consecutiv pentru CSM. De asemenea, acesta a mai evoluat 4 sezoane la Mediaș, reușind să câștige de două ori Cupa României.

Titus măsoară 2.02 metri și evoluează pe postul de extremă de forță. A sosit la Mediaș în vara anului trecut, de la BCM U Pitești.

În sezonul precedent al Ligii Naționale de Baschet Masculin, internaționalul român a bifat 27 de prezențe, având medii statistice de 13.6 puncte, 8.5 recuperări și 2.2 pase decisive, 1.2 intercepții pentru 18.1 la eficiență în 29 de minute pe meci. Acesta a avut procentaje de 56.1% la aruncările de două puncte, 31.7% din afara semicercului și 54.5% de la linia aruncărilor de pedeapsă.

Jucătorul echipei noastre a depășit 350 de meciuri în Liga Națională, reușind 12.1 puncte, 7.3 recuperări și 1.3 pase decisive. Acesta a mai evoluat în trecut la Gaz Metan, CSM CSU Oradea, CSA Steaua și BCM U Pitești.

Echipa noastră i-a mai transferat pe Octavian Popa Calotă, Nikola Siladji și Jonathan Barnes. De asemenea, Andrei Iliescu și Daniel Banciu continuă la Mediaș.

Lasă un răspuns