Federația Româna de Baschet a decis prelungirea perioadei de suspendare a tuturor competițiilor oficiale de baschet organizate sub egida FRB/AJB/AMMB până la încheierea stării de urgență pe teritoriul României.

O altă decizie a Comitetului pentru Situații de Urgență din cadrul Federației Române de Baschet este interzicerea tuturor antrenamentelor sportive colective pe durata stării de urgență pe teritoriul României.

Nijola Siladji a părăsit România în cursul nopții trecute, plecând în Serbia. La intrarea în țara natală, jucătorul echipei noastre a fost trimis în carantină pentru 28 de zile. Vom reveni cu informații despre acesta!

Jucătorii americani Jacob Gibson și Jonathan Barnes vor pleca duminică către Statele Unite ale Americii. Stefan Nikolic va rămâne momentan în România.

Quincy Harding a fost primul jucător străin care s-a întors acasă. Acesta a părăsit România la sfârșitul săptămânii trecute, contractul său fiind reziliat pe cale amiabilă.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.