Foto: Ana Maria Mătușoiu

Noul jucător al echipei noastre, Octavian Popa Calotă, a oferit un interviu în care a vorbit despre transferul său la Mediaș și despre noul sezon competițional.

Octavian Popa Calotă măsoară 185 de cm și este conducător de joc. Sosește la echipa noastră de la SCM Timișoara, acolo unde în 19 partide de campionat a reușit 7.5 puncte, 2.7 recuperări și tot atâtea pase decisive. De-a lungul carierei a mai evoluat la BC CSU Sibiu și BCM U FC Argeș Pitești. De asemenea, acesta a făcut parte din lotul României pentru Eurobasket 2017.

Ce ne poți spune despre transferul tău la CSM și de ce ai ales Mediașul?

„Sunt foarte fericit de transferul la Mediaș și cred că este cea mai bună mutare pe care o puteam face la momentul acesta. Dinstanța de propria familie a avut un rol important în alegerea făcută și de asemenea, referințele pe care le-am primit despre club și antrenor. Când am început discuțiile m-am simțit dorit și pentru mine ăsta este cel mai important lucru. ”

Ce așteptări ai de la noul sezon competițional și care sunt obiectivele tale?

„Îmi doresc să jucăm un baschet de calitate și să aducem cât mai multă lume la sală. Personal îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine și să dau totul pe teren.”

Crezi că va reuși echipa să se califice în play-off în acest sezon?

„Este foarte greu de spus în momentul de față. Bineînțeles că toți visăm la momentul în care Mediașul va reveni în elita baschetului românesc, dar cred că este nevoie de răbdare și foarte multă muncă să ajungem acolo.”

Până acum ai jucat la Mediaș din postura de adversar, în derby-uri județene, cum va fi acum?

„Am avut un respect deosebit dintotdeauna pentru publicul medieșean, tranziția mi se pare ușoară

Un mesaj pentru suporterii medieșeni.

„Vă mulțumesc pentru respectul necondiționat pe care l-ați arătat pentru jocul meu până acum. Sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la sală să ne susțină. Am încredere că o sală plină la Mediaș poate face echipa să realizeze lucruri incredibile.

 

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.