CSM Mediaș a pierdut vineri primul amical al presezonului, pe terenul celor de la Dinamo Știința București. Confruntarea a început sub semnul echilibrului, primul sfert fiind adjudecat de gazde, scor 19-16. În actul secund, bucureștenii s-au distanțat pe tabela de marcaj, având un avantaj de 19 puncte la pauza mare, scor 53-34. A doua parte a jocului a fost simetrică cu prima, sfertul trei fiind echilibrat, urmând ca sfertul patru să fie câștigat categoric de bucureșteni. Scorul final al partidei a fost 95-65.

Cel mai bun marcator al echipei noastre a fost Nikola Siladji cu 12 puncte la care a mai adăugat 2 recuperări și 2 pase decisive. Jacob Gibson și Titus Nicoară au marcat ambii câte 11 puncte.

Meciul al doilea de la București s-a încheiat la egalitate, scor 81-81, cei doi tehnicieni decizând să nu se mai dispute prelungiri. Confruntarea a început cu echipa noastră la conducere, câștigând actul inaugural cu scorul de 16-23. Echipa din capitală a revenit în sfertul secund, scorul pauzei fiind egal, 45-45. Ultimele două sferturi ale partidei au fost echilibrate, fiecare echipă câștigând câte un sfert la un punct diferență.

Nikola Siladji a fost din nou cel mai bun marcator al echipei noastre, reușind 17 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Jacob Gibson a terminat partida cu 17 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Octavian Popa Calotă a contabilizat 12 puncte, o recuperare și 5 pase decisive.

Următoarele jocuri amicale ale echipei noastre sunt programate în perioada 26-27 septembrie, atunci când vom organiza Cupa Mediaș, în Sala Sporturilor Mediaș.  

Statisticile celor două meciuri:

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.