Jacob Gibson va face parte din lotul formației noastre și în stagiunea viitoare. Acesta a sosit la Mediaș în vara anului trecut de la Ringwood Hawks, echipă din a doua ligă a Australiei. Este un jucător care măsoară 1.95 metri și evoluează pe poziția 2.

În stagiunea precedentă a Ligii Naționale, americanul a înregistrat medii de 13.6 puncte, 3.2 recuperări și 2.2 pase decisive pentru un indice de 14.6 la eficiență. A avut procentaje de 72.5% de la 2 puncte, 41% de la 3 puncte și 95% de la linia aruncărilor de pedeapsă.

Jacob Gibson a avut evoluții solide și în Cupa României, acolo unde a reușit 15.3 puncte, 1.8 recuperări și 3.8 pase decisive pentru un indice de 16 la eficiență.

„Sunt încântat să revin la CSM Mediaș. Noul sezon va fi unul cu multe provocări, vom juca cu cele mai bune echipe din România. Avem o chimie foarte bună și un staff la fel de bun, așa că ne așteptăm să fim competitivi în fiecare meci.”, a declarat Jacob Gibson.

Lasă un răspuns

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.